RING OSS - 021-372 47 29

Hyra container

RING OSS - 021-372 47 29

Om oss

vi har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig när du behöver hyra container

Containerhandel Svenska AB är ett företag som kan hjälpa dig när du behöver hyra container. Vi tillhandahåller förrådscontainer men också sjö- och specialcontainer för uthyrning eller försäljning. 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hyra container efter just dina önskemål. Du väljer helt själv att finansera på det sättet som passar dig, och vi kan även hjälpa till med lån och leasing-upplägg. 

Historia om vårt företag

Vårt företag startades 1986 då den dåvarande ägaren brukade importera olika bildelar från Asien. Istället för att hyra container från olika rederier så kunde man köpa containrar i Asien för att sedan transportera sitt gods hem. Efter att man sedan lastat ut sitt gods så sålde man vidare containrarna i Sverige. År 2005 så köpte nuvarande ägare upp företaget och utökade verksamheten från att endast hyra container och sälja till att även inreda och bygga specialcontainrar. 

Vi hittar en lösning när du vill hyra container

Vi kan hjälpa dig när du är intresserad av att hyra container. Hos oss hittar ni ett brett urval och vi kan även erbjuda dig att hyra containrar som är specialanpassade för just dig. Specialutformningen kan vara allt från enkel elinstallation och isolering till montage av en extra gångdörr. Vi försöker alltid hitta en lösning för att anpassa en eller flera containrar när du behöver hyra container, men går inte det så kan vi bygga "stållådor eller inneslutningar" som är anpassade efter ditt önskemål. 

Har du några funderingar eller frågor vad gäller att hyra container? Varmt välkommen att kontakta oss!