RING OSS - 021-372 47 29

Hyra container

RING OSS - 021-372 47 29

Förrådscontainer

när du ska hyra container så erbjuder vi förrådscontainers, sjöcontainers och specialcontainers

Vi hjälper dig när du behöver hyra container. Vi erbjuder allt från förrådscontainer till sjö- och specialcontainrar samt ser till att hitta en lösning för just dig när du behöver hyra container. Att hyra container av oss är hur enkelt som helst och det går utmärkt att även inreda en container om du önskar det. 

Kontakta oss om du är intresserad av att hyra container.

Vad är en förrådscontainer?

En förrådscontainer kan helt enkelt användas till att förvara det mesta. Det finns två olika typer av förråd, kallförråd och varmförråd. Ett kallförråd är ett oisolerat förråd medan ett varmförråd är isolerat och alltid håller plusgrader. Våra förrådscontainer är både stryktåliga och klarar av alla väder. Det är en säker och flexibel förvaringslösning och vi kan även inreda den så att förrådscontainern passar just dina behov när du behöver hyra container. 

När du vill hyra en förrådscontainer

Om det är första gången du ska hyra container så kan vi ge dig bra tips och råd angående vilken modell och hur mycket utrymme som kan passa för dina behov. Nya förrådscontainrar kan även tillverkas med valfria mått, och då lämnar vi gärna en offert ifall du är intresserad. Vi hyr ut containrar i hela Sverige och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig. 

Tänk på att det måste vara tillåtet att ställa din förrådscontainer på önskad plats. Om förrådscontainern ska stå på någon annan plats än din privata tomt så är det ditt ansvar som kund att skaffa tillstånd för att få ha den ståendes på den platsen. 

Sjö- och specialcontainrar

Förutom förrådscontainer så kan ni även hyra sjö- och specialcontainrar. En sjöcontainer är mångsidig och fungerar som extra förrådsutrymme eller som fraktemballage vid sjötransporter. Det finns många fördelar med sjöcontainrar, bland annat så skyddar det din last mot stölder men kan också förhindra transportskador. Vill du däremot hyra container som behöver en specialutformning så kan våra specialcontainrar vara något för dig. Vi kan fixa med enklare elinstallationer, isoleringar och montage av olika gångdörrar. 

Varmt välkommen att kontakta oss när du vill hyra container. Vi anpassar våra containrar efter bästa lösningen för just dig. För specialmått lämnar vi gärna en offert.