RING OSS - 021-372 47 29

Hyra container

RING OSS - 021-372 47 29

Hyra container

Du kan hyra container i flera olika modeller

När ditt behov av en container är tillfällig så kan det vara klokast att hyra container. Hos oss går det utmärkt att hyra container, vi erbjuder normala standardcontainrar, men även unika speciallösningar som är anpassade efter dina behov. 

Är du intresserad av att hyra container? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Därför kan det vara bra att hyra container

Två fördelar med att hyra container är att det både är behändigt och går snabbt. En container levereras till den bestämda platsen på utsatt tid och hämtas sedan när den inte längre behövs. När du ska hyra container så behöver du bara betala den månatliga hyran samt lyftnings-/hanteringsavgifter. Dessutom behöver du inte oroa dig om återförsäljning av containern när du inte längre har någon användning av den. 

4 saker att tänka på när du ska hyra container

  1. Du behöver undersöka om det krävs tillstånd att placera container på den plats du önskar. Om den ska stå någon annanstans än din privata tomt så måste du begära tillstånd. 
  2. Tänk på att läsa sorteringsinstruktionerna noga innan du börjar lasta containern. Du får inte slänga något som räknas som farligt avfall. 
  3. Ska du hyra container så behöver platsen den ska stå på ha rätt förutsättningar. Vi som levererar containern behöver kunna nå platsen med lastbil. Dessutom behöver vägen som lastbilen ska köra på klara av en tung lastbil.
  4. Håll koll så att ingen annan slängt otillåtet avfall i din container. Det är du som ansvarar för materialet i containern så därför kan det vara bra att ha ett litet extra öga på att ingen lagt något otillåtet i din container när den ska hämtas igen.  

Kontakta oss om du vill hyra container. Vi hjälper dig med allt från enklare elinstallationer och isolering till kompletta specialanpassade containerlösningar.